Nyheter från Nöje

Barnstjärnans vändning – efter nya uppgifterna om Jackson

Corey Feldman gick först ut och försvarade sin vän Michael Jackson efter den omtalade dokumentären ”Leaving Neverland”.Men nu har barnstjärnan från ”Stand by me” ändrat sig – och förtydligar sin åsikt. – Jag kan inte vid gott medvetande försvara någon som anklagas för sådana hemska saker, säger Feldman nu i en intervju med CNN skriver Daily Mail.  

Kampen mot sjukdomen – Jon Henrik vädjar om hjälp

Under den intensiva Melodifestivalen har Jon Henrik Fjällgren drabbats av hörselproblem – och vädjar till sina fans om råd för att lindra tjutandet i öronen.”Det verkar som att jag fått tillbaka tinnitus som jag en gång lyckades bli av med”, skriver artisten på Instagram.

Nano isolerade sig efter olyckan – ville hoppa av

Nano har haft en tuff väg fram till Melodifestivalens final.För några veckor sedan skadades hans bror allvarligt i en trafikolycka – Nano berättar nu att han tvekade inför att fortsätta tävla.– Det har varit så att jag bara vill vara i fred, säger artisten.

Alexandra Zazzi och maken skiljer sig – efter 26 år ihop

Alexandra Zazzi skiljer sig från Peter Jademyr efter 26 års äktenskap.På Instagram skriver stjärnkocken om känslorna:”Det finns ett värde i att acceptera att något är över, då kan läkeprocessen ta vid”.

JUST NU: Timell stämmer TV4

Martin Timell friades av tingsrätten efter att ha åtalats misstänkt för våldtäkt. Nu stämmer tv-profilen TV4, rapporterar Dagens Media. – Jag har blivit så oerhört illa behandlad av TV4-ledningen. Från sekunden då jag fick sparken via media, och via ett mail som kom från en TV4-chef ungefär samtidigt, så har jag inte hört ett knyst ifrån dem. Vilka chefer beter sig så? säger han till branschtidningen. 

JUST NU: Timell ska stämma TV4

Martin Timell åtalades för våldtäkt – men friades av tingsrätten. Nu ska tv-profilen stämma TV4, berättar han för Dagens Media.– Jag har blivit så oerhört illa behandlad av TV4-ledningen. Från sekunden då jag fick sparken via media, och via ett mail som kom från en TV4-chef ungefär samtidigt, så har jag inte hört ett knyst ifrån dem. Vilka chefer beter sig så? säger han till branschtidningen. 

Gravida Penny Parneviks ilska efter behandlingen

Penny Parnevik väntar barn med kärleken Douglas Murray.Men hon är trött på hur folk behandlar gravida kvinnor och ryter nu ifrån.– Ni får inte säga åt mig vad jag ska göra med min graviditet. Jag får göra vad jag vill, säger Penny Parnevik.

Melodifestivalens prislapp: 50 miljoner kronor

Sedan Melodifestivalen började med deltävlingar har svenska kommuner betalat runt 50 miljoner kronor för arrangemanget.Men hur mycket de måste punga ut med till SVT:s partner Live Nation skiljer sig rejält – i år tvingades Nyköping och Lidköping betala 650 000 kronor för rättigheter samtidigt som de andra städerna hade lägre avgifter eller inga kostnader alls.– Jag hörde att Leksand fick lägre, jag blev lite lack där, säger Stig Ekström, verksamhetschef för kommunala Nyköpings Arenor.

Ändringen för LaGaylia i ”Let's dance” efter olyckan

Inom kort ska LaGaylia Frazier visa vad hon går för på dansgolvet i ”Let's dance”.Men i tisdags var olyckan framme och ställde till det rejält för stjärnan.– Om jag inte kan gå, hur ska jag då kunna dansa? säger LaGaylia Frazier till TV4.

Biancas avslöjande om uppbrottet från Phillipe

Bianca Ingrosso hade på känn att relationen med Phillipe Cohen skulle ta slut. Nu ångrar hon sig för att hon inte gjorde något innan det var för sent. – Han orkade inte kämpa längre, säger hon i ”Wahlgrens värld”.

Lina Hedlunds olycka – farliga missen på scenen

I sitt Melodifestivalen-nummer har Lina Hedlund med sig en rekordhög trappa som hon går ner för i höga klackar.Under torsdagens repetitioner hände det som inte får hända – artisten tappade fotfästet och snubblade i trappan.

Osannolika historien får Anne Lundberg att rysa

”Antikrundan” rullar vidare.I torsdagens avsnitt reagerar Anne Lundberg starkt på historien bakom ett smycke som värderas.– Nu får jag rysningar, säger programledaren i ”Antikrundan”.

Så mörkar Hanna Ferm och Liamoo sin verkliga relation

Romansryktet mellan Hanna Ferm och Liamoo har tagit ny fart efter att de kom hand i hand till finalrepetitionen.Det hemlighetsfulla duettparets uttrycker sig svävande när det kommer till frågor om deras verkliga relation.– Vi hade inte velat jobba med varandra om vi inte hade kemi, säger Hanna Ferm.

”Antikrundan”-profilens dubbla sorg efter kollegans död

”Antikrundan”-experten Lars-Yngve Johansson avled i fjol och begravningen hölls under inspelningarna av SVT-succén.För experten Rickard Thunér var sorgen dubbel, då kollegerna även hade en nära relation privat.– Jag har känt Lars-Yngve sedan jag var noll år, han var min gudfar, säger Rickard Thunér.

Benjamin och Felix öppnar finalen i Melodifestivalen

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman öppnar finalen i Melodifestivalen med ett specialnummer som hyllar vänskap och värme.Förra årets etta och tvåa var största konkurrenter – men mitt i allt fann de varandra både musikaliskt och som vänner.– Att få komma tillbaka ett år senare som gästartister och sprida glädje ska bli magiskt, säger de i ett pressmeddelande.

Nya TV4-bonden pekas ut som Samir efter bilden

Linda Lindorffs följare tycker att den nya deltagaren i ”Bonde söker fru” är misstänkt lik Samir Badran. Nu bemöter programledaren spekulationerna och tillbakavisar att artisten skulle vara med i programmet. ”Likheter finns förstås kring ögonen, men tror ändå de flesta vet att Samir inte är med i bonde”, skriver hon i ett meddelande. 

Vikingarna-profilen Jens, 84 rånad – fördes till sjukhus

84-årige Jens Carlson märkte när rånarna började lasta saker ur hans bil.Då rusade han ut, rena brottningsmatchen uppstod – som slutade med att Jens blev både slagen och sparkad av gärningsmännen. – Jag tänkte att så där gör man bara inte mot en gammal man när jag såg vad de höll på med.

Molly Sandéns beslut om Danny efter uppbrottet

För några dagar sedan meddelade Molly Sandén att hon och fästmannen Danny Saucedo gått skilda vägar. Nu avslöjar hon att det inte var planerat att berätta om uppbrottet. – Nej, absolut inte, för läser man vad jag sa så var det ”jag festar ensam nu”. Så bara bam, ”De har gjort slut!”, så jag kommer inte svara, säger Molly Sandén i ”P3 Morgonpasset”.

Luke Perrys son bryter tystnaden om sorgen

”Beverly Hills”-skådespelaren Luke Perrys son Jack Perry bryter nu tystnaden om sorgen och saknaden efter sin pappa. Samtidigt kommer beskedet att han tar en paus från sin karriär som framgångsrik wrestlingstjärna.”mitt hjärta krossas när jag tänker på allt du inte kommer få vara med om”, skriver sonen rapporterar Daily Mail. 

Luke Perrys son tar en paus efter beskedet

”Beverly Hills”-skådespelaren Luke Perrys son Jack Perry bryter nu tystnaden om sorgen och saknaden efter sin pappa. Samtidigt kommer beskedet att han tar en paus från sin karriär som framgångsrik wrestlingstjärna.”mitt hjärta krossas när jag tänker på allt du inte kommer få vara med om”, skriver sonen rapporterar Daily Mail. 

Luke Perrys förändring  – två år före sin död

Luke Perry ändrade om hela sin livsstil för drygt tre år sedan. Det var då fick han beskedet att han drabbats av förstadiet till ändtarmscancer, och gick ut och uppmanade alla att undersöka sig. – Just nu är det 23 miljoner amerikaner som inte har kollat sig och som borde göra det, sa Luke Perry i en intervju med Fox News enligt Mirror.

”Beverly Hills”-vännens fina avsked till Luke Perry

Jason Priestley och Luke Perry var vänner i 29 år. Efter skådespelarens död berättar ”Beverly Hills”-vännen nu om sorgen och saknaden i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.”Luke var inte bara en stjärna, han var ett otroligt starkt ljus som släcktes alldeles för tidigt”, skriver han i inlägget.

Zara Larsson berättar nu om uppbrottet med exet

Zara Larsson talar nu ut om varför hon och exet, tillika Hov1-medlemmen, Ludwig Kronstrand gjorde slut.Det tidigare paret ska ha behandlat varandra dåligt.– Nu efteråt inser man att det var skräp, berättar stjärnan i podcasten Radio Redgert. 

Anna Ankas besked – därför  hoppar hon av Hollywoodfruar

Anna Anka gjorde plötslig comeback i förra säsongens ”Svenska Hollywoodfruar”.Hollywoodfrun själv avslöjar att hon inte kommer komma tillbaka – om det blir en ny säsong.”Vi stod nära varandra men vissa detaljer gjorde att vi tyvärr inte lyckades bli helt överens denna gång. Så kan det gå. That's life...”, skriver Anna Anka i ett mejl.

Första bilden – så blir årets julkalender i SVT

Här är första bilder från ”Panik i tomteverkstan”, årets julkalender i SVT. Serien beskrivs som en humoristisk julsaga i förhöjd sitcom-tappning. Per Andersson och Pernilla Wahlgren spelar huvudrollerna som tomten och tomtemor.

Så blir SVT-filmen om Josefin Nilssons liv

Ainbusk-sångarens Josefin Nilssons liv blir film, och visas på SVT 29 mars.I en intervju med P4 Gotland avslöjar producenten Anna-Carin Stenholm Pihl vad tittarna kan vänta sig av filmen.– Hon var väldigt älskad. Och det är dit man vill komma, till kärnan av vad som gjorde henne så speciell, säger producenten i P4 Gotland-intervjun.

Kollegernas fina hyllning – efter Luke Perrys död

Under onsdagen sändes det första avsnittet av ”Riverdale” sedan Luke Perrys död.Inför programmet berättade tv-seriens skapare om framtiden – och att serien i framtiden kommer att tillägnas skådespelaren som blev 52 år gammal.”Med Luke i mitten. Vårt hjärta, för evigt.”, skriver Roberto Aguirre-Sacasa på Twitter.

Beskedet om Riverdale – så hyllades stjärnan

Under onsdagen sändes det första avsnittet av ”Riverdale” sedan Luke Perrys död.Inför programmet berättade tv-seriens skapare om framtiden – och att serien i framtiden kommer att tillägnas skådespelaren som blev 52 år gammal.”Med Luke i mitten. Vårt hjärta, för evigt.”, skriver Roberto Aguirre-Sacasa på Twitter.

Modellen Elly Mayday är död – blev endast 30 år

Modellen och kroppsaktivisten Ashley Luther, känd under namnet Elly Mayday, har dött efter en tids sjukdom i cancer.Hon blev endast 30 år gammal.”Ashley var i hjärtat en flicka från landet som hade en obestridlig passion för livet”, skriver hennes familj i ett uttalande på Instagram. 

Graafs ilska mot Malou efter intervjun med sonen

Malou von Sivers intervjuade nyligen kändissonen Lance Hedman Graaf i ”Malou efter tio”.Ett möte som får mamma Magdalena Graaf att ryta ifrån.”Hon borde skämmas!” skriver tv-profilen på sin blogg. 

Dottern Paris reaktion efter filmen om Michael Jackson

Dokumentären ”Leaving Neverland” anklagar Michael Jackson för sexuella övergrepp på barn. Nu startar en kampanj i sociala medier som vill stoppa den svenska premiären av dokumentären, samtidigt meddelar SVT att de kommer att göra en mindre ändring och förse dokumentären med en text som sätter den i ett sammanhang. Popikonens familj nekar till anklagelserna, tar avstånd från dokumentären och stämmer HBO.”Ta inte livet så seriöst, livet tar redan sig själv tillräckligt seriöst som det är” skriver den döda musikikonens dotter Paris Jackson på Instagram.

Anna Anka gifter sig med yngre kärleken

Anna Anka, 47, ska gifta sig – med sin David Johansson, 27.I ett mejl till Expressen, skriver dokusåpakändisen:”Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till.”

Det här är showen vi kommer berätta om för våra barnbarn

När vi en dag ska berätta om Metoo för våra barn och barnbarn, då är det kanske Mia Skäringers arenashow vi kommer att minnas. Hur hon ställde sig ensam på scen, och hur luften vibrerade mellan oss. Som miljontals frihetstörstande atomer. 

PH-deltagarnas kritik mot TV3 efter sexavslöjandet

Paulina ”Paow” Danielsson och Robin Gullickson sågs ha en intim stund i kvällens ”Paradise hotel”. Men nu riktar de kritik mot TV3 och anklagar produktionen för att ha vinklat händelsen. – Han sa att ”jag mår illa så jag kan inte fortsätta”, säger Paulina ”Paow” Danielsson.

Nanos frånvaro – efter familjemedlemmens olycka

Nano kan representera Sverige i Eurovision Song Contest. Men på onsdagens välkomstmingel inför helgens final i Melodifestivalen valde artisten att inte medverka.”Personliga omständigheter gör att han avstår från festen i kväll.” skriver hans presskontakt Helene Wigren i ett sms. 

Storbråket i ”Paradise hotel” som tittarna inte får se

Inspelningarna av ”Paradise hotel” hann inte ens börja innan bråket mellan deltagarna Paulina ”Paow” Danielsson och Nadja Felin var ett faktum. Bråket ska startade efter att Paow på flygresan till Mexiko ska ha delat med sig av receptbelagda sömntabletter, och efteråt hävdar hon att Nadja anklagade henne för att knarka. – Man bara varför säger du så när du själv tog en sömntablett? Ough, jag var så arg på henne, säger Paulina Danielsson. 

Martina Haag om reaktionerna efter skilsmässoboken

Martina Haag har alltid velat bli erkänd.I programmet ”Renées brygga” berättar skådespelerskan och författaren om sina drivkrafter. Och om de starka reaktionerna efter skilsmässoboken ”Det är något som inte stämmer”.– Det kändes fantastiskt, men efter det kände jag att nu orkar jag inte skriva mer om skilsmässor, berättar Haag i TV4-programmet.

Diana stängs av från ”Farmen” efter bråket

Diana Sundström tvingas lämna ”Farmen” efter storbråket.Deltagaren berättar att hon ångrar hoten, men att hon står för att anklagelserna mot henne är falska.– Att se hur de försöker framställa mig som något som har tjuvat när de vet att jag inte har gjort det, säger Diana Sundström.

Charlotte Perrelli och Dana International klara för finalen av Melodifestivalen

Charlotte Perrelli och Dana International gör comeback i Melodifestivalen.Nu bekräftar SVT att de två Eurovision-stjärnorna kommer att uppträda som mellanakt. ”Jag ser verkligen fram emot att få göra detta tillsammans med Dana eftersom det var i hennes hemland som jag vann Eurovision med ”Take me to your heaven”. Hoppas publiken kommer gilla detta också”, säger Charlotte Perrelli i ett pressmeddelande. 

SVT bekräftar: Stjärnorna klara för Melodifestivalen

Charlotte Perrelli och Dana International gör comeback i Melodifestivalen.Nu bekräftar SVT att de två Eurovision-stjärnorna kommer att uppträda som mellanakt. ”Jag ser verkligen fram emot att få göra detta tillsammans med Dana eftersom det var i hennes hemland som jag vann Eurovision med ”Take me to your heaven”. Hoppas publiken kommer gilla detta också”, säger Charlotte Perrelli i ett pressmeddelande. 

Kvinnliga superhjältarna gör succé i nya ”Captain Marvel”

De kvinnliga superhjältarna tar över både bioduken och den nya ”Captain Marvel”-filmen. Brie Larson är tillsammans med en katt vid namn Goose filmens bästa. 

Zara Larssons svar – så mycket pengar har hon

Zara Larsson maxar sitt kreditkort på shopping varje månad.Det berättar hon i podcasten Radio Redgert.– Det är så pinsamt, säger världsstjärnan i podcasten.

Tvåbarnspappan Jocke dog – överkörd av sin bil

Jocke gick bort efter att ha blivit överkörd av sin egen bil som fått rullning.När sambon Anna vaknar dagen efter förstår hon direkt att något allvarligt har hänt.– Det var som ett slag i magen, luften bara gick ur, säger Anna.

Brie Larson krav att spela Captain Marvel

Captain Marvel hyllas som den största kvinnliga superhjälten i Marvels universum.Och nu kommer filmen, lagom till Internationella kvinnodagen 8 mars.Här är allt om Brie Larson och Marvels största kvinnliga hjälte.

Robinson 2019: Det tar deltagarna med sig till öde ön

17 mars drar expeditionen i gång. Det är dags för 18:e säsongen av Sveriges mest långlivade dokusåpa med tävlingsmoment.I år åker deltagarna till Fiji, precis som förra året.Här är alla 20 tävlande i årets ”Expedition Robinson” – och vad de har tagit sig som personlig sak till ön.Hade du tagit med samma saker?

Wrestling-stjärnan King Kong Bundy död - Hulk Hogans sorg

Wrestling-legendaren King Kong Bundy har avlidit. Nu sörjer brottarikonen Hulk Hogan sin före detta motståndare och tillika vän.”Vila i frid store man. Till vi ses igen”, skriver Hulk Hogan på Twitter.

TV4-profilen plötsligt förlamad i halva ansiktet

Daniel Paris vaknade upp en morgon med halva ansiktet förlamat.Nu varnar tv- och radioprofilen andra för att göra samma misstag.– Det är inte värt det! Ta det lugnt, stressa ner, säger Daniel Paris.

Artisten Janice är ny ambassadör för ”Suicide zero” - släpper kortfilm

Janice Kavander är ny ambassadör för ”Suicide zero”.Artisten släpper nu en kortfilm tillägnad sin pappa för att lyfta vikten av att prata om självmord.– Även om det är något som krossar mitt hjärta att prata om är det otroligt viktigt, säger Janice Kavander.

Dan Ekborg stöttas av yngre hustrun

Dan Ekborg tävlar i ”Let's dance” i vår, tillsammans med rutinerade dansaren Cecilia Ehrling Danermark.Men skådespelaren hade inte ställt upp om inte yngre frun Emma Svedlund stöttade honom.– Det var ju hon som fick ta beslutet. Jag frågade naturligtvis henne om det var okej att jag ställde upp, säger Dan Ekborg.