Barnstjärnans vändning – efter nya uppgifterna om Jackson

Corey Feldman gick först ut och försvarade sin vän Michael Jackson efter den omtalade dokumentären ”Leaving Neverland”.Men nu har barnstjärnan från ”Stand by me” ändrat sig – och förtydligar sin åsikt. – Jag kan inte vid gott medvetande försvara någon som anklagas för sådana hemska saker, säger Feldman nu i en intervju med CNN skriver Daily Mail.  

Kampen mot sjukdomen – Jon Henrik vädjar om hjälp

Under den intensiva Melodifestivalen har Jon Henrik Fjällgren drabbats av hörselproblem – och vädjar till sina fans om råd för att lindra tjutandet i öronen.”Det verkar som att jag fått tillbaka tinnitus som jag en gång lyckades bli av med”, skriver artisten på Instagram.

Nano isolerade sig efter olyckan – ville hoppa av

Nano har haft en tuff väg fram till Melodifestivalens final.För några veckor sedan skadades hans bror allvarligt i en trafikolycka – Nano berättar nu att han tvekade inför att fortsätta tävla.– Det har varit så att jag bara vill vara i fred, säger artisten.

Alexandra Zazzi och maken skiljer sig – efter 26 år ihop

Alexandra Zazzi skiljer sig från Peter Jademyr efter 26 års äktenskap.På Instagram skriver stjärnkocken om känslorna:”Det finns ett värde i att acceptera att något är över, då kan läkeprocessen ta vid”.

JUST NU: Timell ska stämma TV4

Martin Timell åtalades för våldtäkt – men friades av tingsrätten. Nu ska tv-profilen stämma TV4, berättar han för Dagens Media.– Jag har blivit så oerhört illa behandlad av TV4-ledningen. Från sekunden då jag fick sparken via media, och via ett mail som kom från en TV4-chef ungefär samtidigt, så har jag inte hört ett knyst ifrån dem. Vilka chefer beter sig så? säger han till branschtidningen. 

JUST NU: Timell stämmer TV4

Martin Timell friades av tingsrätten efter att ha åtalats misstänkt för våldtäkt. Nu stämmer tv-profilen TV4, rapporterar Dagens Media. – Jag har blivit så oerhört illa behandlad av TV4-ledningen. Från sekunden då jag fick sparken via media, och via ett mail som kom från en TV4-chef ungefär samtidigt, så har jag inte hört ett knyst ifrån dem. Vilka chefer beter sig så? säger han till branschtidningen. 

Gravida Penny Parneviks ilska efter behandlingen

Penny Parnevik väntar barn med kärleken Douglas Murray.Men hon är trött på hur folk behandlar gravida kvinnor och ryter nu ifrån.– Ni får inte säga åt mig vad jag ska göra med min graviditet. Jag får göra vad jag vill, säger Penny Parnevik.

Melodifestivalens prislapp: 50 miljoner kronor

Sedan Melodifestivalen började med deltävlingar har svenska kommuner betalat runt 50 miljoner kronor för arrangemanget.Men hur mycket de måste punga ut med till SVT:s partner Live Nation skiljer sig rejält – i år tvingades Nyköping och Lidköping betala 650 000 kronor för rättigheter samtidigt som de andra städerna hade lägre avgifter eller inga kostnader alls.– Jag hörde att Leksand fick lägre, jag blev lite lack där, säger Stig Ekström, verksamhetschef för kommunala Nyköpings Arenor.

Ändringen för LaGaylia i ”Let's dance” efter olyckan

Inom kort ska LaGaylia Frazier visa vad hon går för på dansgolvet i ”Let's dance”.Men i tisdags var olyckan framme och ställde till det rejält för stjärnan.– Om jag inte kan gå, hur ska jag då kunna dansa? säger LaGaylia Frazier till TV4.

Biancas avslöjande om uppbrottet från Phillipe

Bianca Ingrosso hade på känn att relationen med Phillipe Cohen skulle ta slut. Nu ångrar hon sig för att hon inte gjorde något innan det var för sent. – Han orkade inte kämpa längre, säger hon i ”Wahlgrens värld”.

Lina Hedlunds olycka – farliga missen på scenen

I sitt Melodifestivalen-nummer har Lina Hedlund med sig en rekordhög trappa som hon går ner för i höga klackar.Under torsdagens repetitioner hände det som inte får hända – artisten tappade fotfästet och snubblade i trappan.

Osannolika historien får Anne Lundberg att rysa

”Antikrundan” rullar vidare.I torsdagens avsnitt reagerar Anne Lundberg starkt på historien bakom ett smycke som värderas.– Nu får jag rysningar, säger programledaren i ”Antikrundan”.

Så mörkar Hanna Ferm och Liamoo sin verkliga relation

Romansryktet mellan Hanna Ferm och Liamoo har tagit ny fart efter att de kom hand i hand till finalrepetitionen.Det hemlighetsfulla duettparets uttrycker sig svävande när det kommer till frågor om deras verkliga relation.– Vi hade inte velat jobba med varandra om vi inte hade kemi, säger Hanna Ferm.

”Antikrundan”-profilens dubbla sorg efter kollegans död

”Antikrundan”-experten Lars-Yngve Johansson avled i fjol och begravningen hölls under inspelningarna av SVT-succén.För experten Rickard Thunér var sorgen dubbel, då kollegerna även hade en nära relation privat.– Jag har känt Lars-Yngve sedan jag var noll år, han var min gudfar, säger Rickard Thunér.

Benjamin och Felix öppnar finalen i Melodifestivalen

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman öppnar finalen i Melodifestivalen med ett specialnummer som hyllar vänskap och värme.Förra årets etta och tvåa var största konkurrenter – men mitt i allt fann de varandra både musikaliskt och som vänner.– Att få komma tillbaka ett år senare som gästartister och sprida glädje ska bli magiskt, säger de i ett pressmeddelande.

Nya TV4-bonden pekas ut som Samir efter bilden

Linda Lindorffs följare tycker att den nya deltagaren i ”Bonde söker fru” är misstänkt lik Samir Badran. Nu bemöter programledaren spekulationerna och tillbakavisar att artisten skulle vara med i programmet. ”Likheter finns förstås kring ögonen, men tror ändå de flesta vet att Samir inte är med i bonde”, skriver hon i ett meddelande. 

Vikingarna-profilen Jens, 84 rånad – fördes till sjukhus

84-årige Jens Carlson märkte när rånarna började lasta saker ur hans bil.Då rusade han ut, rena brottningsmatchen uppstod – som slutade med att Jens blev både slagen och sparkad av gärningsmännen. – Jag tänkte att så där gör man bara inte mot en gammal man när jag såg vad de höll på med.

Molly Sandéns beslut om Danny efter uppbrottet

För några dagar sedan meddelade Molly Sandén att hon och fästmannen Danny Saucedo gått skilda vägar. Nu avslöjar hon att det inte var planerat att berätta om uppbrottet. – Nej, absolut inte, för läser man vad jag sa så var det ”jag festar ensam nu”. Så bara bam, ”De har gjort slut!”, så jag kommer inte svara, säger Molly Sandén i ”P3 Morgonpasset”.

Luke Perrys son bryter tystnaden om sorgen

”Beverly Hills”-skådespelaren Luke Perrys son Jack Perry bryter nu tystnaden om sorgen och saknaden efter sin pappa. Samtidigt kommer beskedet att han tar en paus från sin karriär som framgångsrik wrestlingstjärna.”mitt hjärta krossas när jag tänker på allt du inte kommer få vara med om”, skriver sonen rapporterar Daily Mail. 

Luke Perrys son tar en paus efter beskedet

”Beverly Hills”-skådespelaren Luke Perrys son Jack Perry bryter nu tystnaden om sorgen och saknaden efter sin pappa. Samtidigt kommer beskedet att han tar en paus från sin karriär som framgångsrik wrestlingstjärna.”mitt hjärta krossas när jag tänker på allt du inte kommer få vara med om”, skriver sonen rapporterar Daily Mail. 

Luke Perrys förändring  – två år före sin död

Luke Perry ändrade om hela sin livsstil för drygt tre år sedan. Det var då fick han beskedet att han drabbats av förstadiet till ändtarmscancer, och gick ut och uppmanade alla att undersöka sig. – Just nu är det 23 miljoner amerikaner som inte har kollat sig och som borde göra det, sa Luke Perry i en intervju med Fox News enligt Mirror.

”Beverly Hills”-vännens fina avsked till Luke Perry

Jason Priestley och Luke Perry var vänner i 29 år. Efter skådespelarens död berättar ”Beverly Hills”-vännen nu om sorgen och saknaden i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.”Luke var inte bara en stjärna, han var ett otroligt starkt ljus som släcktes alldeles för tidigt”, skriver han i inlägget.

Zara Larsson berättar nu om uppbrottet med exet

Zara Larsson talar nu ut om varför hon och exet, tillika Hov1-medlemmen, Ludwig Kronstrand gjorde slut.Det tidigare paret ska ha behandlat varandra dåligt.– Nu efteråt inser man att det var skräp, berättar stjärnan i podcasten Radio Redgert. 

Anna Ankas besked – därför  hoppar hon av Hollywoodfruar

Anna Anka gjorde plötslig comeback i förra säsongens ”Svenska Hollywoodfruar”.Hollywoodfrun själv avslöjar att hon inte kommer komma tillbaka – om det blir en ny säsong.”Vi stod nära varandra men vissa detaljer gjorde att vi tyvärr inte lyckades bli helt överens denna gång. Så kan det gå. That's life...”, skriver Anna Anka i ett mejl.

Första bilden – så blir årets julkalender i SVT

Här är första bilder från ”Panik i tomteverkstan”, årets julkalender i SVT. Serien beskrivs som en humoristisk julsaga i förhöjd sitcom-tappning. Per Andersson och Pernilla Wahlgren spelar huvudrollerna som tomten och tomtemor.

Så blir SVT-filmen om Josefin Nilssons liv

Ainbusk-sångarens Josefin Nilssons liv blir film, och visas på SVT 29 mars.I en intervju med P4 Gotland avslöjar producenten Anna-Carin Stenholm Pihl vad tittarna kan vänta sig av filmen.– Hon var väldigt älskad. Och det är dit man vill komma, till kärnan av vad som gjorde henne så speciell, säger producenten i P4 Gotland-intervjun.

Beskedet om Riverdale – så hyllades stjärnan

Under onsdagen sändes det första avsnittet av ”Riverdale” sedan Luke Perrys död.Inför programmet berättade tv-seriens skapare om framtiden – och att serien i framtiden kommer att tillägnas skådespelaren som blev 52 år gammal.”Med Luke i mitten. Vårt hjärta, för evigt.”, skriver Roberto Aguirre-Sacasa på Twitter.

Kollegernas fina hyllning – efter Luke Perrys död

Under onsdagen sändes det första avsnittet av ”Riverdale” sedan Luke Perrys död.Inför programmet berättade tv-seriens skapare om framtiden – och att serien i framtiden kommer att tillägnas skådespelaren som blev 52 år gammal.”Med Luke i mitten. Vårt hjärta, för evigt.”, skriver Roberto Aguirre-Sacasa på Twitter.

Modellen Elly Mayday är död – blev endast 30 år

Modellen och kroppsaktivisten Ashley Luther, känd under namnet Elly Mayday, har dött efter en tids sjukdom i cancer.Hon blev endast 30 år gammal.”Ashley var i hjärtat en flicka från landet som hade en obestridlig passion för livet”, skriver hennes familj i ett uttalande på Instagram.