Harry Potter-fansens teori bekräftad – av författaren

Frågan om hur den populäre Harry Potter-karaktären Hermione Grangers namn egentligen uttalas har länge varit en het debatt bland fansen.Nu har författaren J.K Rowling själv bekräftat en av teorierna.

Snålt och feltänkt – så här får ni inte göra med Emmygalan

Snålt och feltänkt, TV4. Så här får ni inte handskas med Emmygalan. 

Jessica Simpson avslöjar babylyckan på Instagram

Jessica Simpson väntar sitt tredje barn – en liten dotter. Artisten avslöjar den glada nyheten på Instagram. ”Den här lilla flickan gör att vi blir fem i familjen”.  

Sigrid avslöjar nu: Han är min nya kärlek

”Bonde söker fru”-profilen Sigrid Bergåkra har tidigare berättat att hon hittat kärleken igen efter uppbrottet från Pål Mases.Under en live-sändning ihop med Linda Lindorff så var det dags att äntligen avslöja vem den hemliga mannen är. – Vi har känt varandra länge och plötsligt blev vi kära, berättar hon i sändningen. 

Gunilla Persson döms för bidragsfusk – nekar till brott

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, döms att betala det bidragsfusk som Försäkringskassan stämt henne för. Beloppet uppgår till drygt 370 000 kronor. – På den här jorden kommer de aldrig att se ett rött öre från mig, säger Gunilla Persson till Aftonbladet. 

JUST NU: Gunilla Persson döms för bidragsfusk

”Hollywoodfrun” Gunilla Persson, 59, döms för bidragsfusk efter att ha förlorat ett mål mot Försäkringskassan. Hon ska nu betala för det fusk som Försäkringskassan tidigare stämt henne för. – På den här jorden kommer de aldrig att se ett rött öre från mig, säger Gunilla Persson till Aftonbladet. 

Mamma Mia-stjärnans son har vuxit upp – nu gör han succé

Hollywoodstjärnan Pierce Brosnan är en av Hollywoods största skådespelare och har hyllats för sina rollprestationer.Nu gör även hans 17-åriga son Paris Brosnan succé inom modellyrket.

Netflix: Hitta dolda filmer med Netflix 27 000 hemliga koder

När du sett en film på Netflix kommer du automatiskt bli rekommenderad liknande filmer ur Netflix utbud.Urvalet görs från ett stort antal genrar på Netflix som du normalt aldrig kommer åt och som år svåra att hitta, skriver sajten zmonline.com. Men med en webbläsare kan du snabbt hitta till okända mästerverk, så länge du har koden.

Stjärnan avslöjar nu – drog- beroende som 12-åring

Skådespelaren Drew Barrymore saknar inte sitt gamla liv.I Netflix-intervjun Norm Macdonald Has a Show berättar hon nu sitt drogmissbruk hon föll in i i ung ålder.– Det är inte så att jag är denna militanta person med tydlighet och ständig närvaro. Men kokain är bokstavligen som min värsta mardröm just nu, säger hon i intervjun.

På spåret – regerande mästarna tillbaka

Regerande mästarna är tillbaka - i dödens grupp.Och två medlemmar från Grotesco-gänget gör entré.Här är startgrupp två i säsongens "På spåret".- Du är ju galen! säger 2017 års segrare Josefin Johansson till sin tävlingspartner Johar Bendjelloul.

Agneta Sjödin: Märker att folk är avundsjuka

Agneta Sjödin stöter på avundsjuka så fort det går bra, säger hon i ”Kändispodden”. – Man hamnar lite utanför, man plockas inte in och det är olika sådana där grupperingar. Men programledaren har lärt sig att skaka av det – och säger nu att hon är trygg i sig själv. 

Magnus huvudvärk var svår sjukdom

Magnus Uggla sjukskrevs i vintras efter att ha drabbats av en ovanlig sjukdom. I sina memoarer skriver han själv om när han för första gången någonsin fick ställa in föreställningar. ”Det var heller ingen vanlig huvudvärk visade det sig. Det var allvarligare än så. Ett bråck på halspulsådern och jag ordinerades vila och blev sjukskriven i tre månader”.

Magnus Uggla avslöjar sjukdomen bakom kraschen

Magnus Uggla sjukskrevs i vintras efter att ha drabbats av en ovanlig sjukdom. I sina memoarer skriver han själv om när han för första gången någonsin fick ställa in föreställningar. ”Det var heller ingen vanlig huvudvärk visade det sig. Det var allvarligare än så. Ett bråck på halspulsådern och jag ordinerades vila och blev sjukskriven i tre månader”.

Skäringers beslut – därför visar hon sig helt naken

Iklädd baddräkt poserar Mia Skäringer framför kameran i nya SVT-serien ”Kroppshets”. Allt för att visa hur lätt det är att sedan retuschera bilden och förvanska verkligheten. – Jag tror inte man förstår hur fruktansvärt påverkad man är, säger Mia Skäringer i programmet. 

Regissören friade efter att ha tagit emot sin Emmy

Han fick gå hem med en Emmy.Hon med en ring.Efter att regissören Glenn Weiss vunnit för serien ”The Oscars” gick han ner på knä och friade till sin flickvän – till jubel som aldrig ville ta slut.– Du undrar varför jag inte vill kalla dig min flickvän? Det är för att jag vill kalla dig min fru, sa Glenn Weiss på Emmygalan i natt.

GETINGBETYG: De var bäst klädda på Emmy-galan

Årets Emmygala gick av stapeln under natten till tisdag och Hollywoodvärldens tv-skådisar strålade ikapp med varandra på guldmattan. Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetyg på gästerna.   LÄS MER: Allt du behöver veta om Emmy Awards 2018

Löwengrips skräcknatt – tvingades fly från hemmet

Under söndagsnatten utsattes Isabella Löwengrip för en obehaglig upplevelse när en okänd man dök upp utanför huset. Nu delar hon med sig om skräckupplevelsen på sin blogg. ”Fick låsa in mig i mitt rum som har en säkerhetsdörr och vänta där. Fruktansvärt”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

Ett maktskifte har skett – och Emmygalan visar upp det

Förändringens vindar blåser i tv-världen. Nu märks det även på Emmygalan. 

Jesper Blomqvists kamp för brodern – efter sjukdomsbeskedet ”Var tufft”

Jesper Blomqvists bror drabbades av cancer som ung. För Jesper blev det en kamp för att hålla modet uppe – för broderns skull. – Jag minns så väl första gången jag var med på en cellgiftsbehandling och när vi åkte hem tillsammans i bilen från sjukhuset. Han skrek och fick spy efter första kurvan, berättar han i författaren Anna Bensons bok ”Blå kokboken”

Amy Diamonds dolda kamp – berättar själv

Artisten Amy Diamond fick ångest för första gången som nittonåring. I podden ”Nemo möter en vän” berättar hon nu om att hon inte visste var hon skulle vända sig. – Jag blev väldigt rädd för hur det kändes, säger hon i podden.

Allt du behöver veta om Emmy Awards 2018

Natten till tisdags går den 70:e Emmy Awards av stapeln, tv-världens motsvarighet till Oscarsgalan.Galan sänds live från Microsoft Theater som ligger i Los Angeles, Kalifornien, och leds av Michael Che och Colin Jost.Tv-serien ”Game of thrones” har med sina 22 nomineringar bäst vinstchanser på Emmygalan 2018.

Janet Jacksons plötsliga förändring – viktraset efter födseln

Sångaren Janet Jackson hyllar sin personlige tränare som hjälpte henne gå ner i vikt efter att hon fött barn – utan att hon behövde utesluta mat hon gillar.Samtidigt kritiserar hon smalhetsen som hon vuxit upp med under sina unga år i nöjesindustrin.– Sånt där kan verkligen påverka en, säger hon i skönhetsmagasinet InStyle.

Här är första deltagarna som tävlar i

Det blir ett kärt återseende när SVT:s succéserie "På Spåret" återvänder i höst.  Ebba Hultkvist Stragne och Samuel Fröler från det populära programmet "Skärgårdsdoktorn" återförenas i rutan. – Jag tror att vi kompletterar varandra, säger Ebba Hultkvist Stragne i "På spåret: Tävlingsextra". 

Leo, 4, blev mystisk sjuk – tvingades isolera sig

Fyraårige Leo plågas av huvudvärk, ångestattacker, psykoser och sömnsvårigheter, och han går bakåt i utvecklingen – men läkarna har inte kunnat ställa diagnos. Föräldrarna tror de vet vilken sjukdom Leo lider av – och under måndagens avsnitt av ”Sofias änglar” får de ett besked som kan förändra allt.– Det finns hopp, säger pappa Mattias.