TV4-bondens kärlekslycka – bekräftar nya romansen

Simon Ohlsson fick hjärtat brutalt krossat i ”Bonde söker fru” när han blev lämnad på flygplatsen av brevskrivaren Frida.Nu har turen i kärlek vänt för mjölkbonden som träffat en ny tjej.– Det känns väldigt bra faktiskt, säger Simon Ohlsson till Expressen.

Paulina Danielsson bekräftar uppbrott från Arvid Stenbäcken

Bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson och ”Paradise hotel”-profilen Arvid Stenbäcken har gjort slut.I sex månader dejtade paret.– Jag är supersingel, det är så jävla skönt, säger Paulina Danielsson.

Martin Stenmarcks skräll – bröt äldreförbannelsen

Det sägs vara nästintill omöjligt för äldre tävlande att ta sig vidare i Melodifestivalen.Men Martin Stenmarcks framgång i den tredje deltävlingen motbevisar kritiken.– Jag är skitglad, säger Martin Stenmarck om prestationen i Leksand.

Rebecka Karlssons revansch – tårarna efter succén

LEKSAND Rebecka Karlssons blev överväldigad av känslor och brast i gråt när det stod klart att hon tagit sig till Andra chansen.Hennes personliga låt handlar om att bli stark efter en uppväxt med mobbning – nu har artisten tagit revansch.– Nu kan jag övervinna allt, säger hon.

SVT måste ändra upplägg –  de skämmer ut sig

När SVT för en månad sen plötsligt lanserade ett nytt åldersviktat röstningssystem, hävdades det att förändringen skulle påverka resultatet marginellt.Nu är både Oscar Enestad, Omar Rudberg och finaltippade Dolly Style ute ur leken, och efter tredje deltävlingen kan man inte säga annat än att det osar lögn om SVT:s försäkrande ord.

Sexskandalerna och bråken i Melodifestivalen

Ola Salo dissade Carola, Olle Östberg från Brandsta City Släckers bröt penisen och Charlotte Perrellis bröst växte under sändningen. Här är händelserna – och sexskandalerna vi minns. 

Gessle avslöjar sprickan i Gyllene Tider: Främlingar

Gyllene Tider startades av ett gäng tonårskompisar i slutet av 1970-talet – i dag umgås de inte längre. Per Gessle berättar i en intervju med Svenska Dagbladet att bandet nu ger sig in i studion för att lära känna varandra på nytt, inför avskedsturnén:– Skulle vi inte göra på det här sättet finns det en risk att fem främlingar plötsligt ska spela popmusik från förr inför 150 000 personer, säger Per Gessle till SvD.

BETYG: Här är artisterna som klädde sig bäst

Skinn, stövlar som går högt upp över låren och en godisfabrik. Det är dags för den tredje deltävlingen av ”Melodifestivalen” i Leksand. Expressens modeexpert Therese Loberg har satt getingbetygen på scenkläderna. 

Tv-stjärnan misstänks  ha riggat ”rasistattack”

”Empire”-skådespelaren Jussie Smollett blev brutalt misshandlad i det som misstänktes vara ett hatbrott i slutet av januari.Men nu misstänker polisen i Chicago att Jussie Smollett kan ha orkestrerat attacken, skriver CNN. På söndagen har skådespelarens advokat dementerat uppgifterna, enligt AP.

SVT:s svar i natt  – efter kritiken

LEKSAND Melodifestivalens tredje delfinal leddes av Eric Saade, Kodjo Akolor och Marika Carlsson – men Sarah Dawn Finer saknades.SVT:s nya grepp att hålla tittarna på halster och byta bort programledare varje vecka möts av kritik.– Det blir fånigt, säger Alexander Borodin, ordförande i Melodifestivalenklubben.

Artisternas vilda fest i natt  – firade med kysskalas

Jon Henrik Fjällgren och Lina Hedlund är vidare till final i Melodifestivalen.Segern firades med kyssar och champagne på efterfesten i Leksand.– Nu känner jag mig lugn, när man har Maret runt sig och hon är glad och nöjd så känns det bra, sade Jon Henrik Fjällgren till Expressen på efterfesten.

Linus Wahlgren hånas av familjen för ”Bachelor”

Skådespelaren Linus Wahlgren kan vara nästa i tur att axla rollen som Bachelor i tv-rutan.Det avslöjar skådespelaren på Instagram – och hejjas på av exfrun Jessica.”DÄR kom jobbförfrågan som jag väntat på i alla år!” skriver skådespelaren i sociala medier.

Artisternas kritik efter ändringen – SVT:s svar i kväll

Omar Rudberg slogs direkt ut i Melodifestivalen.Nu kritiserar han det nya röstningssystemet.– Det är bara not fair, jättekonstigt, säger artisten till Expressen.

Protesten mot SVT efter sändning: ”Orättvist”

Artisten Omar Rudberg slogs direkt ut i Melodifestivalen.Nu kritiserar han det nya röstningssystemet.– De får verkligen kolla på röstningssystemet. Jag är besviken och stör mig på det, men jag visste det. Det var ingen riktig chock, säger artisten till Expressen.

Jon Henrik måste söka vård – kampen före SVT-sändningen som tittarna inte fick se

Jon Henrik Fjällgren gjorde succé i Melodifestivalens tredje deltävling.Artisten är direkt i final – men nu avslöjar han sin hemliga hälsokamp som tvingat honom att söka vård.– Det piper i vänstra örat, säger Jon Henrik Fjällgren till Expressen.

Jon Henrik måste söka vård – kampen i SVT-sändningen som tittarna inte fick se

Jon Henrik Fjällgren gjorde succé i Melodifestivalens tredje deltävling.Artisten är direkt i final – men nu avslöjar han sin hemliga hälsokamp som tvingat honom att söka vård.– Det piper i vänstra örat, säger Jon Henrik Fjällgren till Expressen.

Melodifestivalen 2019: De går vidare från tredje delfinalen

Schlagerveteranerna Jon Henrik Fjällgren och Lina Hedlund vann svenska folkets hjärtan och gick direkt vidare till final i årets Melodifestival.För Rebecka Karlsson och Martin Stenmarck fortsätter tävlingen i Andra Chansen.Medan The Lovers of Valdaro, Omar Rudberg och Dolly Style åkte ut.– Det känns som att jag är i en dröm, säger en rörd Lina Hedlund.

TV4-stjärnans angrepp mot Jon Henrik Fjällgren

LEKSAND Jon Henrik Fjällgren ligger själv bakom sitt bidrag i Melodifestivalen, som han skapat i samarbete med låtskrivare som Fredrik Kempe.”Norrsken” anklagas för att vara ett plagiat, men artisten hävdar att han aldrig ens har hört låtarna den jämförs med – flera inom musikbranschen hävdar att påståendet inte är trovärdigt.– Jag misstänker att upphovsmännen känner till Avicii och Axwell & Ingrossos hits, Fredrik Kempe brukar ha koll, säger Nikki Amini.

Jon Henriks comeback med jojk och pyroteknik

Jon Henrik Fjällgren har slutat tvåa och trea. I år siktar han på förstaplatsen i Melodifestivalen.Tittarfavoriten ställer upp med låten ”Norrsken”, som enligt Expressens expert har det mesta.Följ vår livesändning i tv-spelaren ovan!

Martin Stenmarcks starka  budskap i Melodifestivalen

2005 kom han på en neslig 19:e plats i Eurovision. Under lördagen var Martin Stenmarck tillbaka på Melodifestival-scenen med låten ”Låt skiten brinna”. Budskapet: Hur man kan ta sig upp ur ett nattsvart mörker.Följ vår livesändning i tv-spelaren ovan!

Dolly Style i tårar – inför uppträdandet i Melodifestivalen

Popgruppen Dolly Style tävlar i årets Melodifestival med bidraget ”Habibi”.Låten introduceras med en känslosam presentationsvideo – där medlemmen Molly brister ut i gråt.– Det här är för alla som känner sig utanför och behöver extra glädje, säger hon i videon.

Lina Hedlunds familjefajt mot Martin Stenmarck

LEKSAND Det blir familjefajt i Melodifestivalens tredje delfial när Martin Stenmarck duellerar mot sin svägerska Lina Hedlund.Hanna Hedlund kommer dock inte själv vara på plats för att se sin syster och make tävla mot varandra på lördag.– Det är en absurd situation för henne, säger Lina Hedlund.

Rebecka Karlssons tårar – berättar om mobbingen

LEKSAND Rebecka Karlsson gör debut i Melodifestivalen med en personlig låt där hon sjunger om vikten att stå upp för sig själv.Artisten ser sin låt som en revansch mot de som mobbat henne, och brister ut i gråt när hon berättar om uppväxten.– Jag mådde illa varje gång jag satte mig på bussen till skolan, säger hon.

Melodifestivalen 2019 deltävling 3 Leksand

Expressen är på plats i Malmö där den andra deltävlingen av Melodifestivalen går av stapeln. 

Därför hoppar alla medlemmar av Dolly Style

På fem år har fem medlemmar i Dolly Style slutat.Det är många avhopp, särskilt för en trio.Här är allt du vill veta om Dolly Style – som tävlar i Melodifestivalen 2019.

Jon Henrik Fjällgren lurar tittarna rakt av

Jon Henrik Fjällgrens nummer är fullkomligt förhäxande. Med jojk, fladdrande dansare, suggestiva trummor och en magisk ren, är det praktiskt taget omöjligt att fokusera på låten. Tittarna kommer att vara så bokstavligen bländade av norrsken, att alla musikaliska likheter med både Avicii och Axwell & Ingrosso kommer att susa förbi obemärkta i kväll.

TV3-profilen portad från Tinder – efter missen

Karriären blommar, men kärlekslivet sinar för ”Paradise hotel”-profilen Smail Alihodzic. Nyligen blev dokusåpakändisen även avstängd från dejtingsajten Tinder.– Ja, för evigt, bekräftar Smail Alihodzic till Aftonbladet.

Betygen: Här är artisterna som är bäst i kväll

Under lördagskvällen är det äntligen dags för Melodifestivalen 2019:s tredje deltävling.Här är Expressens Maria Branders superguide inför direktsändningen från Leksand.Vilka artisters bidrag får högst betyg – och vilka får lägst?

Därför svartlistades Lotta Engberg efter segern

”Fyra Bugg och en Coca-Cola” blev Lotta Engbergs breda genombrott – men egentligen var det inte meningen att hon skulle sjunga den.Efter vinsten i Melodifestivalen blev det också stort rabalder kring låten som svartlistades av Sveriges Radio.– Den låg etta på Svensktoppen men sedan blev den diskvalificerad, berättar Lotta Engberg.

Backar efter utspelet om låtarna: ”Olyckligt”

Stims expert kallade Melodifestivalens låtar för ”karikatyrer”.Nu försöker branschorganisationen tona ner utspelet.– Har det gjorts sådana här uttalanden är det olyckligt, säger Eleonor Otterdahl, kommunikationsansvarig, till Aftonbladet.

Jon Henrik om hemliga kampen i ”Let's dance”

Jon Henrik Fjällgren är tillbaka i Melodifestivalen med ett tufft år bakom sig – han vann ”Let's dance” 2018, men var nära att knäckas på kuppen.Nu berättar artisten om hur han kom igenom krisen och det avgörande stödet från flickvännen Maret Nystad.– Förut drog jag hela lasset själv, som en lång jäkla släde. Men nu är vi två som släpar den, säger han.

Skådespelaren Bruno Ganz är död

Den schweiziske skådespelaren Bruno Ganz har avlidit.Hans mest hyllade roll var som Adolf Hitler i tyska filmen ”Undergången” från 2004, som handlar om de sista dagarna i nazistledarens liv.Bruno Ganz blev 77 år gammal.

Kritiken mot Löwengrip –  efter nya baddräktsbilden

Isabella Löwengrip har sagt att hon vill bli mer miljömedveten – och frågat klimataktivisten Greta Thunberg om ett samarbete.Nu kritiseras entreprenören för sin weekendresa till Doha, Qatar.”Jag behövde det”, skriver hon på sin blogg.

Kritiken mot Löwengrip –  efter nya lyxresan

Isabella Löwengrip har sagt att hon vill bli mer miljömedveten – och frågat klimataktivisten Greta Thunberg om ett samarbete.Nu kritiseras entreprenören för sin weekendresa till Doha, Qatar.”Jag behövde det”, skriver hon på sin blogg.

Ellen DeGeneres nära miljard-  skilsmässa – hustrun i tårar

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har varit gifta i över tio år.Nu tycks äktenskapet vara inne på sista refrängen.– Portia vet inte vad hon ska ta sig till, uppger en källa till Radaronline.

Mello 2019: Artister och deltagare i årets festival

Har du svårt att hålla koll på alla deltagare i Melodifestivalen 2019?Här är en lång guide med alla artister i årets Mello!Nu kör vi!

Mello 2019: Därför känner du igen Rebecka Karlsson

Hon är 18 år och debuterar i Melodifestivalen i Leksand.Men Rebecka Karlsson är ingen nykomling. Efter framgångarna i Talang och Idol är chansen stor att du både sett och hört henne tidigare.

SVT:s beslut: Därför saknas Sarah Dawn Finer i kväll

LEKSAND Den här veckan leds Melodifestivalen av Eric Saade, Kodjo Akolor och Marika Carlsson – medan Sarah Dawn Finer saknas.Nu svarar SVT på anledningen bakom beslutet att inte ha med Sarah Dawn Finer i den tredje delfinalen.– Tittarna ska ställa sig frågan: Varför blir det så här? säger Christer Björkman, exekutiv producent.

Lina Hedlunds kritik mot blivande maken efter SVT-frieriet

Melodifestivalen-aktuella Lina Hedlunds sambo Nassim al Fakir överraskade nyligen med ett frieri inför publiken på Friends arena – och i SVT:s direktsändning.Nu berättar Lina Hedlund att det spektakulära frieriet inte väckte omedelbar glädje.– Det blev så privat, och så var vi inför så mycket folk, säger artisten.

Jon Henrik om plagiatanklagelserna  – stöttades i natt av flickvännen Maret

LEKSAND Jon Henrik Fjällgren är favorittippad inför Melodifestivalens tredje delfinal, samtidigt har hans låt ”Norrsken” plagiatanklagats – något han slår tillbaka mot.Vid sin sida under den påfrestande tävlingsveckan har artisten sin kärlek Maret Nystad, och han menar att hennes stöd är avgörande för att klara pressen.– När inte jag orkar så gör hon det, säger Jon Henrik Fjällgren.

Linda Bengtzings hjärtesorg – efter upptäckten

När Linda Bengtzing städade på vinden hittade hon något som gjorde henne känslosam – ett vackert kärleksbrev. – Det gör nästan ont att fira alla hjärtans dag efter det, säger artisten.