Efter fem säsonger i Talang-juryn tackades och hyllades Bianca Ingrosso under den rafflande finalsändningen av Talang 2022. Programledaren Pär Lernström höll ett tacktal och ett sammandrag från Biancas tid i programmet visades.

Det var en känslosam stund och Bianca kunde inte hålla tårarna tillbaka.

Anledningen till att Bianca lämnar Talang

Bianca meddelade nyligen att hon hoppar av både Wahlgrens värld och Talang. Anledningarna är att hon inte har tiden som krävs för att delta i dessa program. Men det verkar som om vi snart kommer få se henne i ett annat tv-projekt.

Bianca Ingrosso är en framgångsrik entreprenör och influencer med över 1,3 miljoner följare på Instagram1. Hon har också en talkshow som heter “Bianca” där hon bjuder in svenska och internationella stjärnor.

Det är möjligt att det nya tv-projektet hon kommer vara med i är relaterat till denna talkshow eller något annat helt nytt. Tyvärr har jag inte mer information om detta just nu.

Bianca Ingrossos kläder under talang 2022, en snackis

Under uttagningarna av Talang 2022 har tittarna blivit förvirrade eftersom juryn har haft på sig olika kläder under talangernas uppträdanden1.

Bianca Ingrosso är känd för sin stil och på fredagskvällarna har vi sett henne i juryn på Talang, stylad från topp till tå. På vardagarna kan vi följa hennes liv på både TV och Youtube där lackbyxor och ljusa kappor dominerar.

Hon har också en kollektion med Nelly.com där man kan shoppa det senaste från Bianca x Nelly.com.

Varför lämnade Bianca Ingrosso Talang?

Det är oklart vad Biancas nya tv-projekt är. Hon har en talkshow som heter “Bianca” där hon bjuder in svenska och internationella stjärnor. Det är möjligt att det nya tv-projektet hon kommer vara med i är relaterat till denna talkshow eller något annat helt nytt.

Vad har tittarna sagt om Biancas kläder under Talang 2022

Under uttagningarna av Talang 2022 har tittarna blivit förvirrade eftersom juryn har haft på sig olika kläder under talangernas uppträdanden.

Relaterade sökord / taggar

  • bianca ingrosso kläder talang 2022
  • bianca ingrosso talang
  • bianca lämnar talang
  • bianca slutar i talang
  • varför slutar bianca i talang
  • bianca ingrosso talang 2022
  • bianca slutar talang