Britt och Bert Olausson är ett kärleksparet från Karlskrona som har dansat tillsammans i 44 år. De bestämde sig för att anmäla sig till Talang 2022 för att visa upp sin passion för bugg och rock’n’roll. Tillsammans visar Britt och Bert att talang inte är villkorat på ålder!

Britt och Bert Olausson är båda 61 år gamla. De föddes samma år, 1961, men på olika datum. Britt fyller år den 14 februari och Bert den 28 juni.

Så träffades Britt och Bert

Britt och Bert träffades när de var 17 år gamla på en dansbana i Karlskrona. De blev genast förälskade i varandra och i dansen. Sedan dess har de aldrig slutat dansa.

”Vi har alltid tyckt om att dansa tillsammans, det är vår gemensamma hobby och glädje, säger Britt”. ”Det är också bra motion och bra för hälsan”, tillägger Bert.

Britt och Bert var de första deltagarna som gick upp på scenen i Talang 2022. De berättade för programledaren Pär Lernström att de ville sprida glädje med sin dans.

När de sedan körde igång med sitt dansnummer blev juryn förtrollad av paret. Hela studion blev tagna av deras enorma energi och utstrålning.

Ni är så underbara! Ni får mig att tro på kärleken igen! Ni får mig att vilja hitta någon som ni har hittat varandra!

Bianca Ingrosso efter framträdandet.

Och det var precis vad juryn gjorde. Britt och Bert fick fyra ja från juryn och gick vidare till nästa omgång av Talang 2022.

Vad händer nu för Britt och Bert?

Britt och Bert är överlyckliga över att ha gått vidare i Talang 2022. De ser fram emot att fortsätta dansa på scenen inför hela Sverige.

”Det här är en dröm som går i uppfyllelse, vi hade aldrig trott att vi skulle få vara med i Talang”, säger Britt.

”Vi är så tacksamma för allt stöd vi har fått från publiken, juryn och våra familjer”, säger Bert.

Paret planerar nu att öva ännu mer på sin dans inför nästa omgång av Talang 2022. De hoppas kunna överraska juryn med något nytt och spännande.

”Vi har några idéer på lager som vi tror kommer att imponera på juryn, men vi vill inte avslöja något än”, säger Britt hemlighetsfullt.

”Det enda vi kan säga är att det kommer att bli ännu mer fartfyllt än förra gången”, säger Bert med ett leende.

Relaterade sökord / taggar

  • britt och bert talang
  • britt o bert talang
  • britt och bert talang ålder